Izvor: Danas, 08.Apr.2024, 17:20

Popović (SSP): Teoretičar zavere Borojević je zaslužio da postane partner SNS

Predsednica Stranke slobode i pravde (SSP) u Beogradu Mila Popović izjavila je danas da se Saša Borojević, koji je tvrdio da je dvogodišnja devojčica iz Bora živa, da se nalazi u blizini svoje kuće ili da je oteta i da majka i otac nešto kriju, nalazi na 21. mestu na listi Srpske napredne stranke (SNS) za ponovljene izbore u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

ZBOG BOJKOTA IZBORA SLEDI PREBRAJANJE KRVNIH ZRNACA OPOZICIJE Đilas i Jovanović tvrde da "prava opozicija neće izaći na ponovljene izbore"

Izvor: Blic, 09.Apr.2024, 06:01

Odluka vlasti da izbori u Beogradu budu održani 2. juna i da ne budu spojeni sa lokalnim dovela je do novog prebrajanja krvih zrnaca opozicije. Ovoga puta su Dragan Đilas, lider Stranke slobode i pravde (SSP) i Miloš Jovanović, lider Nove Demokratske stranke Srbije (Nove DSS), napravili novu podelu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.