Popović Ivković: Jeremić da prestane sa iznošenjem laži i obmanjivanjem javnosti

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Sep.2019, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popović Ivković: Jeremić da prestane sa iznošenjem laži i obmanjivanjem javnosti

Biljana Popović Ivković, član Predsedništva Srpske napredne stranke, pozvala je lidera SZS Vuka Jeremića da prestane sa kontinuiranim iznošenjem laži i pokušajima obmanjivanja javnosti, izvlačeći iz rukava i pisanije nekakvog bugarskog portala.

Ona navodi da su njegovi pokušaji konstruisanja nekakve afere kojom bi diskreditovao ministra unutrašnjih poslova Nebojšu Stefanovića potpuno patetični.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Nakon što se oglasilo i samo preduzeće "Krušik" potpuno je jasno da niti je bilo kakve korupcije, navodi Popović Ivković i dodaje da preduzeće "GIM" nije imalo povlašćen položaj i nije kupovalo po povlašćenim cenama u odnosu na "Jugoimport SDPR".

- Tačnije, ova dva preduzeća nabavljala su različite vrste mina, te je zato "GIM" imao nižu cenu, imajući u vidu da je kupovao mine sa manje dopunskog punjenja i kraćeg dometa. Naravno, ubeđena sam da to od samog početka odlično znaju i sam Jeremić i njegovi prijatelji sa raznih samozvanih istraživačkih portala u Srbiji. Ipak, ne mari, manipulišu svesno već mesecima, jer im odgovara da plasiraju reciklirane laži iznova - rekla je Popović Ivković.

Naovodi da je to očekivano, pošto,"kako sami priznaju, nemaju građanima da ponude nijednu političku ideju".

- A da li će u svojoj agresivnoj želji da se ponovo vrati na vlast, naneti štetu i Srbiji, odlično znamo da Jeremića uopšte ne brine. One štete koje je Srbiji već naneo u vreme dok je bio na vlasti nesagledive su. Za najveću se do dana današnjeg nije izvinio Srbima sa Kosova i Metohije - zaključuje Popović Ivković.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Popović Ivković: Jeremić plasira reciklirane laži

Izvor: RTV Pink, 16.Sep.2019

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Biljana Popović Ivković pozvala je Vuka Jeremića, koji je jedan od lidera Saveza za Srbiju da prestane da plasira reciklirane laži u nameri da diskredituje ministra Nebojšu Stefanovića, i ocenila da on to radi u nedostatku bilo kakve političke ideje.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.