Popović: Borko Stefanović zbog napada treba da bude u zatvoru

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2019, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popović: Borko Stefanović zbog napada treba da bude u zatvoru

Članica Glavnog odbora Srpske napredne stranke Tanja Popović osudila je incident u kome je jedan od lidera Obradovićevog saveza Borko Stefanović udario članicu opštinskog veća gradske opštine Voždovac Ivanu Tomić.

- Snimak na kome se vidi kako Borko Stefanović udara Ivanu Tomić koja zbog toga pada niz stepenice samo pokazuje kakva je politika Obradovićevih fašista koji su pre dva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dana pokušali da upadnu u Skupštinu grada Beograda i da linčuju zaposlene - rekla je Tanja Popović.

Kako je navela u saopštenju dostavljenom medijima, Borko Stefanović, Nikola Jovanović i Marko Bastać predvođeni "fašistom Boškom Obradovićem" napadali su pre dva dana žene, vređali ih, nazivali najgorim imenima, a kada je jedna žena pala u nesvest skandirali su: "onesvesti se".

- Sada vidimo da je Borko Stefanović brutalno gurnuo Ivanu Tomić niz stepenice. To što su ovi nasilnici i huligani radili pre dva dana u Skupštini grada samo potvrđuje da je njihova politika nasilje prema svima koji misle drugačije. Prema ženama, političkim protivnicima i novinarima. Svako ko misli slobodno protivnik je Obradovića i njegovih fašista - kazala je Popović.

Ona je takođe pozvala državu da se u skladu sa zakonom obračuna sa nasilnicima, koji su, kako je navela, pretili silovanjem Ani Brnabić, tukli novinarke Gordanu Uzelac i Maju Dragović...

- Sergej Trifunović se smejao dok je njegov drug tukao Kseniju Radovanović, vređali su Maju Gojković a pre dva dana su pokazali šta misle o ženama napadajući ih u gradskoj skupštini i brutalno tukli Ivanu Tomić, majku jednogodišnjeg deteta - rekla je Tanja Popović.

- Borko Stefanović zbog ovoga treba da bude u zatvoru - poručila je Popović.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.