Policija u Požarevcu saslušava sve koji su na fb delili sliku listića

Izvor: JUGpress.com, 23.Dec.2017, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija u Požarevcu saslušava sve koji su na fb delili sliku listića

POŽAREVAC

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova započeli su, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Požarevcu, predistražni postupak povodom falsifikovanja i zloupotrebe memoranduma Srpske napredne stranke i širenja na društvenim mrežama slike letka kojim se građani Kostolca pozivaju da slikaju glasački listić na sutrašnjim lokalnim izborima, kako bi za to dobili novčanu nadoknadu od 5.000 dinara, saopštio je MUP Srbije.

Odmah po pojavi ovog materijala >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << sa neistinitim sadržajem o događaju je obavešten nadležni tužilac koji je naložio da se sa svima koji su delili sliku na društvenim mrežama obavi razgovor u svojstvu građana, dodaje se u saopštenju .

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

MUP: Istraga zbog slike letka sa memorandumom SNS-a

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Dec.2017

Policija je počela istragu povodom falsifikovanja i zloupotrebe memoranduma Srpske napredne stranke i širenja na društvenim mrežama slike letka kojim se građani Kostolca pozivaju da slikaju glasački listić na lokalnim izborima kako bi za to dobili 5.000 dinara, saopštio je danas Ministarstvo...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.