Policija ratovala protiv performansa i transparenta

Izvor: Danas, 01.Okt.2018, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija ratovala protiv performansa i transparenta

Policija je tokom posete predsednika Srbije i SNS-a Aleksandra Vučića Nišu, prošlog vikenda, pratila učesnike građanske akcije "Obilazak spomenika korupcije", a i privela osnivača Centra za ljudska prava i demografiju "Clamp" Dragana Krstića, koji je, pored puta kojim se Vučić vraćao sa svečanog otvaranja fabrike Cumtobel, držao transparent kritičkog sadržaja. Članak Policija ratovala protiv performansa i transparenta se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Borim se u UN za prava starijih širom sveta

Izvor: Danas, 02.Okt.2018, 08:32

Sedamdesetdvogodišnja Miroslava Matić iz Kragujevca, profesorka engleskog jezika u penziji i volonterka Crvenog krsta Srbije, danas će se u Ujedinjenim nacijama u Njujorku ponovo boriti za poboljšanje kvaliteta života starijih širom sveta i njihova ljudska prava. Članak Borim se u UN za prava...

Nastavak na Danas...

Sindrom Uroša Nejakog

Izvor: Danas, 02.Okt.2018

Izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića na sednici glavnog odbora SNS da je njegova politika na Kosovu i Metohiji doživela poraz u subotu se potvrdila u opštini Zubin Potok. Članak Sindrom Uroša Nejakog se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.