Izvor: Luftika.rs, 30.Jul.2021, 19:05

Policija dobila svoje mleko, SNS ima kafu, a narod može da očekuje samo seks

Aktuelni režim u Srbiji svestan je koliki je značaj monopola sile za očuvanje vlasti u slučaju ozbiljnije pobune građana, te se iz tog razloga jako vodi računa o zaposlenima u sistemu bezbednosti i konstantno se ulaže novac iz budžeta za pripadnike MUP-a i Vojske Srbije. Rešavanje stambenog pitanja mnogim policajcima i vojnicima je ogroman problem, a vlast upravo rešavanjem ove problematike kupuje sebi poslušnost službenih >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << lica.
Osim izgradnje kompleksa stanova za vojnike i policajce, država se hvali kupovinom opreme i tehnike koja treba da pomogne u očuvanju bezbednosti. Dok neki policajci izlaze i kritikuju  režim i vrh policije za blisku saradnju sa ozbiljnim kriminalcima, zbog davanja policijskih legitimacija huliganima i vojnicima mafije, većina pripadnika MUP-a ipak nemo ćuti i sluša, jer time čuvaju svoja zaposlenja i izvore prihoda.
Iz tih razloga, radi očuvanja sitnih privilegija, oni su još jula prošle godine dokazali svoju vernost Vučiću i spremnost da krvnički tuku svoje sugrađane zajedno sa huliganskim grupama povezanim sa Veljkom Belivukom.
I tako, za krov nad glavom, nove čizme i tvrđi pendrek srpski policajac nema problem da bije iste one građane koje po zakonu ima obavezu da čuva i štiti.
Vladajuća stranka državnim resursima čuva isključivo partijske interese, a policija im pruža zaštitu čak i onda kada svojim odlukama rade direktno protiv interesa ove države. Videli smo svi kako je policija od ekoloških aktivista i građana čuvala lokalne odbornike u Loznici, koji su po naredbi izglasali usvajanje prostornog plana koji omogućava ostvarenje projekta Jadar, kompanije Rio Tinto.
Policija nije državna niti narodna, ona je nažalost partijska. Ono što je međutim najtužnije i najjadnije u celoj priči o policiji i policajcima, to je činjenica da su pripadnici ovog ministarstva bespogovorno salutirali prvo  Nebojši Stefanoviću, a sada i Aleksandru Vulinu. Ne treba nikako zaboraviti ni Dijanu Hrkalović i ćutnju svih policajaca koji verovatno sve znaju o vezama između osoba iz vlasti sa kriminalnim klanovima.
Kadrovski, vojska je prošla vrlo slično i ne znam kako je moguće da školovani oficiri VS mogu sebi dozvoliti podređeni položaj u odnosu na Stefanovića ili Vulina. Lanac komande je jedno, ali narod i država je jedini prioritet. Srbija godinama živi na ivici anarhije i ovo društvo opipava gde je granica posle koje kreću ozbiljni bratoubilački sukobi, a saznanje da bi vojnici policajci u tom slučaju mogli da naude svom narodu prosto razara srce i dušu.
Dok narod za pokornost, mir i poslušnost dobija sendviče, makarone, pljeskavice i paštete sa Vučićevim likom, vitamine, kafu i pomoć od 30 evra, policajcima je obećavana stambena kvadratura koja će biti dovoljan motiv da se glavom brani uspostavljeni poredak, kakav god da je, jer to ga mnogo manje interesuje.
Policija je jedan od najjačih stubova svake vlasti, a ministarstvo osmišljava kreativne načine da dokaže svoju posvećenost i brigu za pripadnike MUP-a. Oni su u saradnji sa Imlekom dizajnirali specijalna pakovanja mleka sa policijskim obeležjima koja se mogu naći samo u restoranima MUP-a.


Sada je ekonomski tigar toliko narastao da partijski policajci sa državnim značkama mogu redovno uživati u mirisu i ukusu domaće naprednjačke kafe sa policijskim mlekom. Budući da je ova ideja realizovana za vreme mandata ministra Vulina, mnogi internet korisnici našalili su se na račun ovog Imlekovog specijalnog proizvoda. Da li je mleko organskog porekla kao rastafarijanski paradajz iz Jovanjice, da li i koliko u mleku ima THC-a, a postavlja se i pitanje da li mleko pomaže „kod zatvora“.
Iskreno se nadam da Vulin nije muzao Bika i da policijsko mleko nema THC u sebi. pic.twitter.com/EVFm23bOXG
— NIGHTMARE FOR SNS (@NightmareSns) July 29, 2021

MUP mleko.
Čemu?
Već vidim reklamu: “Protiv zatvora” i sl🙋‍♂️😃 pic.twitter.com/Hs1CcIpE42
— 💀Patogeni puding💀 (@PatogeniP) July 29, 2021

Policajci sada imaju dodatni razlog da prebijaju svoje sugrađane kada se prvi sledeći put ukaže prilika. Treba sačuvati poredak, državu, ali pre svega partiju i mlečne privilegije. Takođe, od sada poziv drage osobe na kafu dobija dodatnu konotaciju, a epilog ostaje isti. Penetracija partije u najintimnije organe države i društva do senzacionalne završnice, mandata, prvog ljubavnika Srbije, koju svi očekujemo ovako poluludi i odrpani, razbarušene kose i raskolačenih očiju. On će se sigurno potruditi da nam podari dodatnu priliku  za još jedan brzinski petogodišnji opštenarodni svingeraj da još malo uživamo u paštetama, kablovima i ovoj kafi, sa mlekom i Đukom.
Slučaj Jajinci je izrežiran reklamni spot: Tresla se gora, rodio se Vulin

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.