Pokret socijalista Novog Sada: Napad na prostorije SNS siledžijsko divljaštvo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Nov.2021, 15:34

Pokret socijalista Novog Sada: Napad na prostorije SNS siledžijsko divljaštvo

Pokret socijalista Novog Sada osudio je danas napad na prostorije SNS u tom gradu.

"Pokret socijalista Novog Sada uvek će stvari nazivati pravim imenom, pa tako i sinoćni divljački napad na prostorije SNS-a nije protest dvojice studenata nego siledžijsko divljaštvo dvojice kukavica koji su se predali policiji, jer su znali da će biti uhapšeni zbog svih dokaza i svedoka koje nisu mogli da uklone", >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << rekao je predsednik Gradskog odbora Pokreta socijalista Novi Sad Dejan Lisica.

On je pozivao nadležne organe da pronađu i trećeg saučesnika koji je snimao vandale koji su, kako je rekao, sramota za Novi Sad i svoje fakultete, "a svi oni pojedinci, partije i mediji koji podržavaju ove divljake i zovu ih "studenti" neka pomisle kako bi se osećali da je njihov prozor bio meta". "Nadamo se da će tužilaštvo i sud najstrožije okarakterisati njihovo drsko i kriminalno ponašanje i da će naći elementa ne za prekršajno nego krivično delo koje bi ove uličare poslalo na maksimalnu zatvorsku kaznu", kazao je Lisica.

On je rekao da će Pokret socijalista i u ovom trenutku biti i ostati uz svoje saborce iz SNS-a i gradonačelnika Miloša Vučevića kao i uz sve građane našeg grada i Srbije koji smatraju da je ovo "bilo delo bitangi", a ne intelektualaca, saopšteno je iz PS.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu priveli su prekršajnom sudiji dva lica iz Šapca i Despotovca, zbog sumnje se da su rano jutros, oko dva sata, ciglama razbili stakla na prostorijama Srpske napredne stranke u Ulici Ilije Birčanina u Novom Sadu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.