Pokret Dosta je bilo: Đukanović je izneo neistinu. 
Đukanović: Radulović da se odazove sudskim pozivima

Izvor: Blic, 17.Sep.2015, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokret "Dosta je bilo": Đukanović je izneo neistinu. Đukanović: Radulović da se odazove sudskim pozivima

Pokret "Dosta je bilo" reagovao je na tvrdnje poslanika SNS Vladimira Đukanovića da "zbog Saše Radulovića nije uspela privatizacija “Petoletke”, koju je on namerno gurnuo u stečaj".

U odgovoru ovo pokreta se kaže:

Vladimir Đukanović je, nevešto se braneći od sopstvenih laži, izrekao neistinu u vezi sa Sašom Radulovićem i preduzećem „Prva petoletka“ iz Trstenika. Saša Radulović >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je sprečio pljačku Petolekte, kao što je uradio i u slučaju Vršačkih vinograda.

Poslanik Đukanović bi, umesto skretanja s teme, trebalo da objasni šta je s desetoricom muškaraca i nekoliko crnih kofera, u martu 2013. u sitnim noćnim satima, radio u prostorijama Državne lutrije Srbije čiji je predsednik Skupštine tada bio. Ovo je takođe tema za tužilaštvo i policiju. Priča o krečenju je uvreda za inteligenciju građana Srbije i nije dostojna jednog narodnog poslanika.

Đukanović je na ovo saopštenje reagovao, pozivajući Radulovića da "se konačno odazove pozivima u nekom sudskom postupku koji se vode protiv njega".

- Umesto što po nalogu određenih lobi grupa, gospodin Radulović fabrikuje afere tamo gde ih nema, bilo bi dobro da se makar jednom odazove u nekom sudskom postupku koji protiv njega vode radnici mnogih uništenih preduzeća, koje je kao stečajni upravnik svesno gurao u stečaj.

Radulović treba da prekine da se ponaša kao državni tužilac, pošto to svakako nije!  Ali je zato očito u mnogim privatizacijama i stečajevima bio sa one druge strane zaona, pa bi bilo dobro najpre njega ispitati za kriminalne stečajne postupke koje je vodio - kaže Đukanović.

Pročitajte šta je Đukanović ranije rekao.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.