Pogledajte SNS, oni su stalno u kampanji

Izvor: B92, 08.Mar.2018, 08:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Pogledajte SNS, oni su stalno u kampanji"

Beograd -- Funkcioner SPS Milutin Mrkonjić izjavio da je SPS trebalo da bude agresivnija u kampanji za izbore u Beogradu. "Pogledajde SNS, oni su stalno u kampanji."

On je, gostujući u Jutarnjme programu TV Prve, rekao da je prema njegovom mišljenju, Socijalistička partija Srbije u Beogradu vodila suviše blagu kampanju. "Moralo je agresivnije. Ja bih to agresivnije", odgovorio je on na pitanje kako se došlo do toga da padne podrška socijalistima u glavnom gradu. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Pogledaj te SNS, oni su u kampanji stalno. To je suština. Vučić je rekao svojima, izađite i pokažite rezultate", kazao je Mrkonjić i poručio da smatra da je to prava kampanja.

Na pitanje hoće li biti koalicije SNS i SPS na nivou grada, kaže da je to šansa za mlade ljude SPS koji su već pokazali u beogradskoj vlasti da su sposobni. rekao je i da se ne slaže za pisanjima pojedinih medija da SNS-u sada ne treba SPS, jer naprednjaci mogu sami da formiraju gradsku vlast.

"Vučić je iskusan i pametan i zna šta mu SPS znači. M ne tražimo da uđemo u gradsku vlast da bi afirmisali nerealne ideje, već kako bi realizovali realne ideje. To bi bila zdrava koalicija", istakao je Mrkonjić.

POnovio je da SPS ne traži niti je ražila mesto gradonačelnika, ali je i dodao da je njegova partija do sada bila skromna u raspodeli mandata i mesta, što, kako kaže, smatra greškom.

Na pitanje da li će Vlada Srbije biti rekonstruisana, Mrkonjić kaže: "Ja se ježim kad se pomene rekonstrukcija. Treba izdržati mandat i završiti posao", zaključio je Mrkonjić.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.