Podmladak PUPS  otvorio Poslaničku kancelariju

Izvor: juGmedia, 23.Dec.2012, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podmladak PUPS otvorio Poslaničku kancelariju

NIŠ – Prva poslanička kancelarija za jugoistočnu Srbiju  otvorena je u saradnji sa Pokretom trećeg doba Niša, Nacionalnim demokratskim institutom i Aktivom mladih PUPS.

Poslanička kancelarija na Trgu Pavla Stojkovića biće otvorena za građane svakog radnog dana od 9 do 13 časova. Za prijem građana angažovani su desetak volontera, aktivisti PUPS i studenati. Jednom nedeljno na raspolaganju će im biti narodni poslanik Milorad

Stošić.

Sekretar Gradskog >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << odbora PUPS Mirko Zečević zadužen je da koordinira radom Kancelarije dok će menadžer-instruktor biti predsednik Aktiva mladih ove stranke, Miloš Stojković.

“Pozivam svoje kolege sa područja tri okruga, Nišavski, Pirotski i Toplički, da se uključe u rad.

Samo zajedničkim delovanjem možemo dati svoj doprinos na promovisanju i ostvarivanju interesa građana našeg kraja u republičkoj Skupštini, kazao je Stošić.

(Kraj)
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Poslanička kancelarija u Nišu počela sa radom

Izvor: OkRadio.rs, 24.Dec.2012, 13:40

Prva Poslanička kancelarija na jugu Srbije otvorena je u Nišu, na Trgu Pavla Stojkovića. Kancelarija se nalazi u delu službenih prostorija “Pokreta trećeg doba”, a njeno otvaranje pomogli su Nacionalni demokratski institut i Aktiv mladih PUPS-a. Narodni poslanik PUPS-a Milorad Stošić,...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.