Izvor: Beta, 31.Avg.2019, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počeo protest Jedan od pet miliona u Beogradu

 Protest "Jedan od pet miliona", počeo je večeras posle 19 časova u Beogradu kod Terazijske česme, a organizatori su najavili da žele da ukažu na medijske prilike u Srbiji i da je Ustavom garantovano pravo gradjana da budu objektivno informisani.Protest, 39-ti po redu u Beogradu, održava se pod nazivom "Javni servis pripada nama, a ne tebi, Aleksandre Vučiću".Kako su organizatori naveli u pozivu na protest, RTS je "postala partijsko glasilo Srpske napredne stranke, već sedam godina vrši nasilje nad istinom i obmanjuje javnost Srbije".Najavljeno je da će se večeras okupljenima obratiti direktor Biroa za društvena istraživanja Zoran Gavrilović i predstaviti gradjanima koliko su se pojedini politički akteri pojavljivali u medijima za vreme izbornog procesa.Posle govora plan je da okupljeni krenu u šetnju do zgrade Radio televizije Srbije(RTS) i sedišta REM-a.Šetnja će se, prema najavi, završiti kod zgrade Predsedništva gde će je učesnici protesta gadjati rolnama toalet papira, "kao simbola upotrebne vrednosti svega što ova vlast proizvodi".

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Protest "1 od 5 miliona": Rolnama toalet papira na Predsedništvo

Izvor: VOA, 31.Avg.2019

  Protest "1 od 5 miliona", 39. po redu, završen je u subotu uveče ispred zgrade Predsedništva, na Andrićevom vencu u Beogradu, koju su učesnici protesta gađali rolnama toalet papira želeći na taj način da "obrišu sve laži i obmane, da obrišu Srpsku naprednu stranku". Okupljeni na...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.