Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Okt.2020, 12:08

Počela sendica predsedništva SNS o sastavu nove vlade

Sednica Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS), nakon koje bi trebalo da bude poznat sastav nove vlade, počela je u 10 časova.

Nova vlada će imati 21 ministarstvo.

Nakon završetka sednice javnosti će se obratiti predsednik stranke i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, saopšteno je iz SNS.

Osim Vučića, koji je stigao u sedište SNS oko 8 časova, pre 10 časova >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << su stigli i kandidati za ministre Irena Vujović, Maja Gojković, Goran Vesić, Nikola Selaković i mandatarka Ana Brnabić.

Kako je ranije rečeno, novu Vladu će činiti 50 procenata žena.

Siniša Mali ostaje ministar finansija u novoj Vladi, a mediji su objavili da i Zlatibor Lončar ostaje na mestu ministra zdravlja, dok će ministarstvo spoljnih poslova, navodno, od Ivice Dačića preuzeti Nikola Selaković.

Mediji prenose da će Skupština Srbije o predlogu zakona raspravljati po hitnom postupku kako bi nova Vlada mogla da bude izabrana u sredu 28. oktobra 2020. godine.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.