Pljačkali su Beograd, a sada im smeta firma sa kojom su sarađivali 1999. godine!

Izvor: BKTV News, 25.Dec.2017, 21:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Pljačkali su Beograd, a sada im smeta firma sa kojom su sarađivali 1999. godine!"

Beogradski odbor SNS ocenio je večeras da je paradoks da oni koji su opljačkali Beograd i učestvovali u zaduživanju grada za 1,2 milijarde evra, pozivaju na istragu i sada im smeta firma sa kojom su radili od 1999. godine.

"Lopovska koalicija - Ðilas, Šapić, Mišković, Šutanovac i njegov poltron Božović, pojačana sa Limunom i njegovim potrčkom Jeremićem, ponovo bi da pljačka gradsku kasu, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << koja je za njih samo plen", navodi GO SNS u saopštenju.

Iz GO SNS ističu da se za razliku od njih o Beogradu danas brinu odgovorni ljudi.

Vučić: Da li ću biti predsednik Srbije 2025. godine? Neću, ali ću završiti sve sa EU!

"Beograd je danas grad kranova sa 1.111 gradilišta, sa smanjenom nezaposlenošću za 20.000, sa obnovljenih preko 200 fasada, sa 550 kilometara asfaltiranog puta, sa novim Domovima zdravlja, ambulantama, školama i parkovima", ističe GO SNS u saopštenju.

Oni napominju da je za vreme vlasti "eksperata" iz DS šest miliona evra potrošeno na propale podzemne kontejnere, za 650 miliona preplaćena rekonstrukcija Bulevara kralja Aleksandra. Navode i da je bilo propalih projekata poput Pazl grada i Replike Terazija, da je Pionirski grad otet od dece, a u njihovim džepovima završilo 545 miliona dinara koji su bili namenjeni trudnicama, porodiljama i penzionerima.

Đilas: Vučić mi je 2016. nudio da budem potpredsednik njegove Vlade; SNS: O svim Đilasovim lažima Vučić javno u ponedeljak!

Predsednik GO DS Balša Božović je ranije danas naveo da je gradonačelnik Beograda Siniša Mali tri puta u roku od 48 sati dao različite izjave o novogodišnjoj jelci i saradnji sa firmorm "Kip Lajt", čime je, kako kaže, tri puta "demantovao" samog sebe i obmanuo javnost.

Više tužilaštvo već ispituje javne nabavke koje su povezane s kompanijom "Kip Lajt", a među njima i nabavku novogodišnje jelke po ceni od 83.000 evra za Beograd.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

SNS:Lopovska koalicija i njen poltron Božović ponovo bi da pljačkaju gradsku kasu koja im je SAMO PLEN!

Izvor: RTV Pink, 26.Dec.2017, 12:10

Beogradski odbor SNS ocenio je večeras da je paradoks da oni koji su opljačkali Beograd i učestvovali u zaduživanju grada za 1,2 milijarde evra, pozivaju na istragu i sada im smeta firma sa kojom su radili od 1999. godine. Saopštenje prenosimo u celosti.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.