Pijani vozač izazvao saobraćajku u Žitorađi, nema povređenih

Izvor: JužneVesti.com, 25.Jan.2024, 15:25

Pijani vozač izazvao saobraćajku u Žitorađi, nema povređenih

U saobraćajnoj nezgodi koja se desila sinoć nešto pre 18 sati, 34-godišnjak iz okoline Žitorađe koji je vozio pijan udario je u dva parkirana putnička automobila, a zatim se prevrnuo na krov. Na sreću nije bilo povređenih u ovoj nezgodi, ali je pričinjena materijalna šteta. Prema nezvaničnim informacijama, radi se o odborniku Srpske napredne stranke u SO Žitorađa iz Gornjeg Crnatova koji se vraćao sa >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << proslave te stranke.

Kako navode u policiji, vozač V. R. koji je upravljao pod dejstvom 1,9% alkohola u organizmu najverovatnije je izgubilo kontrolu nad vozilom, udario u dva parkirana automobila, a nakon toga se prevrnuo.Oštećena dva automobila u saobraćajnoj nezgodi; Foto: Južne vesti

Ono što je važno da povređenih nije bilo, a lice koje je upravljalo automobilom je zadržano na trežnjenju i protiv njega će u redovnom postupku biti podneta odgovarajuća prijava - navode u policiji u Prokuplju.

Na mestu nezgode se nalazi dečija igraonica u kojoj se slavio rođendan, pa je velika sreća da se u tom trenutku niko nije zatekao napolju.Pijani vozač izgubio kontrolu i udario u parkirane automobile; Foto: Južne vesti

Kako saznajemo, radi se o odborniku Srpske napredne stranke u SO Žitorađa iz Gornjeg Crnatova koji se vraćao sa proslave te stranke koji je organizovan u restoranu u okviru kupališnog kompleksa u Žitorađi otvorenog pre nekoliko godina, a nakon što je ranije tokom dana konstituisana Skupština i izabrana nova-stara opštinska vlast koju predvodi SNS.

Novoizabrani predsednik opštine Ivan Stanojević nije odgovarao na telefonske pozive kako bi potvrdio nezvanične informacije.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

U saobraćajnoj nezgodi povređeno četvorogodišnje dete iz Prokuplja

Izvor: JužneVesti.com, 26.Jan.2024, 11:32

Četvorogodišnje dete, koje je tokom jučerašnje saobraćajne nezgode koja se dogodila u Solunskoj ulici u Prokuplju, zadobilo povrede i dalje je smešteno na Odeljenje hirurgije prokupačke Bolnice, gde se radi kompletna dijagnostika. O težini povreda u Bolnici još nisu mogli da se izjašnjavaju,...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.