Petrović: Ne bavimo se drugima, znamo rešenja za Vrbas

Izvor: Press, 12.Sep.2013, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petrović: Ne bavimo se drugima, znamo rešenja za Vrbas

"Srpska napredna stranka ne bavi se koalicijama drugih stranka, pretpostavljamo da su se udružili, DS i URS, da bi sami formirali vlast, jer su demokrate na prošlim izborima (2009.) osvojile oko 36 odsto glasova. Videćemo da li će im to poći za rukom i ovog puta, i kako će građani oceniti njihov rad", rekao je Petrović Tanjugu.
Petrović je naveo da oni u SNS nemaju vremena "da tumače tako marginalne >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << stvari", da vredno rade širom Srbije da stvore bolje uslove za život svim građanima, tako i onima u Vrbasu.
"Znamo koji su najveći problemi u ovom gradu, i imamo ozbiljne planove kako da ih rešimo, želimo da uposlimo Vrbas, otvorimo nova radna mesta, da građani Vrbasa konačno počnu da žive bolje. Građani širom Srbije do sada su više puta pokazali da najviše veruju Aleksandru Vučiću i Srpskoj naprednoj stranci - izbori u Vrbasu, uveren sam, to će ponovo pokazati" rekao je Petrović.
Potpredsednik Demokratske stranke i predsednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić i lider Ujedinjenih regiona Srbije Mlađan Dinkić saopštili su sinoć da će te dve stranke zajedno nastupiti na lokalnim izborima u Vrbasu.
Lokalni izbori u Vrbasu su zakazani za 13. oktobar.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.