Petoro bivših odbornika iz Lebana isključeno iz SNS

Izvor: JUGpress.com, 17.Mar.2018, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petoro bivših odbornika iz Lebana isključeno iz SNS

LEBANE

Na sednici Izvršnog Odbora Srpske napredne stranke, koja je održana  sinoć u Beogradu, doneta je odluka o isključenju petoro članova iz Srpske napredne stranke (SNS).

Isključeni su

1. Novica Kocić

2. Velibor Pešić

3. Ljiljana Pečenković

4. Srđan Živković

5. Gorko Marjanović

Na predlog Povereništva SNS-a Lebane sada već bivši članovi SNS-a, isključeni su jer su sa opozicionim >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << grupicama pokušali da smene aktuelno lokalno rukovodstvo, koje čine koalicija SNS i SPS u Lebanu, i to 28.12.2017. godine, na dan kada je predsednik Srbije Aleksandar Vučić otvorio fabriku u Lebanu posle više od 30 godina, saopštilo je Povereništvo SNS iz Lebana.

“Pripreme smene vlasti trajale su nedeljama, a kruna svega trebalo je da bude kada je u Lebanu bio predsednik Srbije i predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić. Predstavljajući se kao lojalni članovi SNS-a, lažima i obmana ubeđivali su članstvo da je otvaranje fabrike obmana za građane Lebana i da su oni ti koji mogu Lebane izvesti iz krize, a sve se radilo radi ličnih interesa i nastavka urušavanja opštine pražnjenja opštinske kase i dovođenja na čelo opštine one koji su Lebane i doveli do ivice siromaštva, a sve zarad sticanja lične koristi”, navodi se u saopštenju.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.