Peticija za vanredne izbore u Vojvodini

Izvor: Vostok.rs, 15.Apr.2013, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peticija za vanredne izbore u Vojvodini

15.04.2013. -

Srpska napredna stranka (SNS) počela je u nedelju prikupljanje potpisa građana na peticiju kojom se traži raspisivanje prevremenih pokrajinskih izbora. Ta stranka je na mitingu u petak zatražila od pokrajinskih vlasti da povuku iz skupštinske procedure Predlog deklaracije o zaštiti ustavnih i zakonskih prava Vojvodine, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << da vojvođanski premijer Bojan Pajtić podnese ostavku i da budu raspisani "vanredni" pokrajinski izbori.

Članica Predsedništva SNS Maja Gojković kazala je da je cilj da se peticijom pokaže koliko građana želi vanredne pokrajinske izbore.

"Volela bih da vidim na koji način će vrh Demokratske stranke u Vojvodini ignorisati tako veliki broj potpisa građana Vojvodine", kazala je Gojkovićeva.

Izvor: Glas Rusije, Beta, foto: ru.wikipedia.org    
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi potpisi za smenu Pajtića

Izvor: RTS, 15.Apr.2013

SNS ne odustaje od povlačenja deklaracije iz skupštinske procedure, Pajtićeve ostavke i raspisivanja novih izbora u Vojvodini. Pajtić odgovara da neće podneti ostavku, osim ukoliko peticiju ne potpiše više od 850.000 Vojvođana. Predsednik Skupštine Vojvodine Ištvan Pastor kaže da neće raspisati...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.