Peti dan protesta u Nišu - buka i jasne poruke mladih upućene policiji [foto]

Izvor: JužneVesti.com, 13.Jul.2020, 08:55

Peti dan protesta u Nišu - buka i jasne poruke mladih upućene policiji [foto]

Demonstranti su i sinoć menjali rutu, ipak prošli pored sedišta Srpske napredne stranke gde policije nije bilo, ali se tu nisu zadržavali. Protest je protekao mirno, ali je bilo bučno ispred Policijske uprave, gde su Nišlije ponovo imale poruke za policiju i još jednom su ih pozvali da "promene stranu" i stanu uz svoj narod.

Peti dan protesta protekao bez incidenata, mladi ponovo imali poruke za >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << policiju; foto: Vanja Keser Na okupljanju demonstranata ispred niške Skupštine planirano je da nedeljni protest bude nešto kraći nego svi prethodni. Najavljeno je da će okupljeni prošetati centrom grada i doći do Policijske uprave i tu se obratiti policiji.

Promenili su rutu na raskrsnici kod Suda, ponovo otišli do Kliničkog centra da aplauzom pozdrave i podrže lekare koji se mesecima bore sa virusom korona.

Iako je planirano da ne prolaze pored prostorija Srpske napredne stranke to su ipak učinili. Tamo policije sinoć nije bilo, a ni demonstranti se nisu mnogo zadržavali i nastavili su do ranije planiranog cilja. Peti dan protesta protekao bez incidenata, mladi ponovo imali poruke za policiju; foto: Vanja Keser

Ispred Policijske uprave policajac i policajka stajali su mirno, a mladi su bili bučni i imali mnogo poruka za njih. Ono što su više puta ponovili je da neće odustati od protesta, a policiju su ponovo pozvali da stane uz njih.

Kako je izgledao peti zaredom protest u Nišu pogledajte na fotografijama Vanje Kesera.

Peti dan protesta protekao bez incidenata, mladi ponovo imali poruke za policiju; foto: Vanja Keser

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.