Izvor: Danas, 28.Okt.2021, 18:34

Pavle Grbović: Izjava Jugovića je erupcija ličnog integriteta

Izjava poslanika Srpske napredne stranke Bratislava Jugovića da je zabrinut zbog tabloidnih kampanja protiv inspektora Milenkovića koji je učestvovao u razotkrivanju afere Jovanjica bila je trenutak erupcije dugo potiskivanog ličnog integriteta - ocenjunje za Danas predsednik Pokreta slobodnih građana Pavle Grbović, koji komentariše tabloidne napade na poslanika vladajuće stranke, nakon što je prilikom gostovanja na TV Hepi stao u odbranu inspektora Slobodana Milenkovića, jednog od glavnih aktera u otkrivanju afere Jovanjica.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Jugović: Vučić insistira da stavove iznosim slobodno i da ih branim argumentima

Izvor: Danas, 29.Okt.2021, 18:19

Aleksandar Vučić insistira da svoje stavove iznosim slobodno i da ih branim snagom argumenata. Nikada nisam zbog svojih javnih nastupa imao problem sa Aleksandrom Vučićem. Tako će i ostati sve dok su moji javni nastupi u funkciji jačanja Srbije - ističe za Danas narodni poslanik Srpske napredne...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.