Izvor: Danas, 26.Maj.2023, 11:55

Parović: Hiljade zaposlenih u javnim preduzećima i državnoj upravi jutros nestalo sa radnih mesta zbog SNS mitinga

Predsednik Narodnog slobodarskog pokreta Miroslav Parović prijavio je da je "više hiljada lica" zaposlenih u javnim preduzećima, državnoj upravi i lokalnim samoupravama, "nestalo jutros sa radnog mesta".Parović je u "javnoj prijavi" naveo da je većina tih građana "uredno došla na posao" i da su se prijavili u sistem evidentiranja prisutnosti na radnom mestu ali da im se posle toga "gubi svaki trag".
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Parović: Hiljade zaposlenih u javnim preduzećima i državnoj upravi jutros nestalo sa radnih mesta

Izvor: Beta, 26.Maj.2023

Predsednik Narodnog slobodarskog pokreta Miroslav Parović prijavio je da je "više hiljada lica" zaposlenih u javnim preduzećima, državnoj upravi i lokalnim samoupravama, "nestalo jutros sa radnog mesta".Parović je u "javnoj prijavi" naveo da je većina tih građana "uredno došla na posao" i da...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.