Palma: Zašto SNS uzima naše ljude? Ne razumem...

Izvor: B92, 07.Okt.2017, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Palma: Zašto SNS uzima naše ljude? Ne razumem...

Jagodina -- Lider JS Dragan Marković Palma izjavio je da ne razume zašto SNS uzima odbornike od njegove partije u pojedinim lokalnim samoupravama.

"A ja nikada nisam uzeo ni jednog čoveka iz Srpske napredne stranke i ne razumem zašto to rade. Evo, sad ih pitam preko vaše televizije zašto to rade. Ne razumem. Ne verujem da to rade da bi oslabili moju poziciju, poziciju JS. JS nije uzela ni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jednog odbornika, iako imamo ponude u svim gradovima", rekao je Marković za Televiziju Vojvodine.

Prema njegovim rečima, odbornici iz drugih partija koje su na vlasti su veoma nezadovoljni.

"I oni se stide da dočekaju kraj mandata, kako to da kažu svojim komšijama da nije ralizovano ono što je obećano u izbornoj kampanji. Ali, mene drugi odbornici ne interesuju, samo odbornici Jedinstvene Srbije, naše koalicije, koji su izašli na izbore. I ne želim vlast da uzimam tudje odbornike, da od manjine pravim većinu", kazao je Marković.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.