Pajtić pozvao Vučića na TV duel

Izvor: Akter, 29.Dec.2015, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pajtić pozvao Vučića na TV duel

Predsednik DS Bojan Pajtić pozvao je danas Aleksandra Vučića na TV duel, čime bi, kako kaže, dokazao da je Srbija normalna, demokratska zemlja u kojoj nema cenzure medija

Građani Srbije zaslužuju informacije i istinu koju će dobiti sukobljavanjem mišljenja i učinaka političkih lidera, a ne preko razmene uvreda i laži kojima ih SNS svakodnevno zasipa, navodi se u saopštenju DS.

"Ukoliko odbije ovaj poziv i nastavi da maltretira građane Srbije svojim >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << besprizornim vanrednim konferencijama za štampu ili monolozima sa uplašenim novinarima nastavićemo da budemo zemlja u kojoj nema slobode medija", ocenjuje DS.

Pajtić je Vučića pozvao na TV duel na kojoj god hoće televiziji i u kom god hoće terminu, a DS je pozvala naorednjake da prestanu da "zagađuju javni prostor svojim nepristojnim saopštenjima punim laži, mržnje i licemerja".

"Poznato je da papir trpi sve pa i svakodnevne izlive prostote bahatih naprednjaka ogrezlih u korupciji i otimačini od strane rođaka, kumova i prijatelja Aleksandra Vučića", poručila je u saopštenju DS.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pajtić pozvao Vučića na TV duel

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Dec.2015

Predsednik DS Bojan Pajtić pozvao je danas Aleksandra Vučića na TV duel, čime bi, kako kaže, dokazao da je Srbija normalna, demokratska zemlja u kojoj nema cenzure medija...Građani Srbije zaslužuju informacije i istinu koju će dobiti sukobljavanjem mišljenja i učinaka političkih lidera, a...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Pajtić poziva Vučića na TV duel

Izvor: RTS, 29.Dec.2015

Predsednik DS-a Bojan Pajtić pozvao je premijera Srbije i lidera SNS-a Aleksandra Vučića da "dokaže da je Srbija normalna, demokratska zemlja u kojoj nema cenzure" tako što će prihvatiti učešće u televizijskom duelu. . ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.