Pajtić između dve seanse kvarcovanja i bildovanja krivi druge za štetu koju je sam napravio!

Izvor: Press, 13.Nov.2014, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Pajtić između dve seanse kvarcovanja i bildovanja krivi druge za štetu koju je sam napravio!"

Novosadski Gradski odbor Srpske napredne stranke saopštio je danas da se predsednik pokrajinske vlade Vojvodine Bojan Pajtić "skriva" od odgovornosti, dok se naprednjaci, kako poručuju, trude da nadoknade ono što su "štetočine iz Demokratske stranke razvukle i upropastile u 21. veku.
"Dok ne položi račun za ono što su on i njegove poglavice radile od 2000. godine u Vojvodini, Bojana Pajtića >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << jedva da neko i čuje, a pogotovo mu ne veruje. Pajtić je ponovo, između dve seanse kvarcovanja i bildovanja, našao vremena da druge okrivi zbog onoga što moraju da rade da rešavaju ogromne probleme koje su u nasleđe novoj republičkoj vlasti ostavili Pajtić i DS", navodi se u saopštenju.

PROČITAJTE JOŠ:
"Uradiću sve što MMF bude tražio! Ipak, nisam siguran da će reforme javnih preduzeća uspeti!"
Vulin: Do kraja godine nezaposlenost ili 20, ili ispod 20 odsto
(VIDEO) OVAKO JE VUČIĆ GOVORIO PRE 10 GODINA: Šešelj je najveći srpski junak!
   
Pajtić okrivljuje Vladu Srbije što mora da se zadužuje da nadoknadi pare koje je opljačkala DS, ističu naprednjaci i dodaju da je broj zaposlenih u javnom sektoru, koji je "pod vlašću garnitura iz DS povećan na 740.000 činovnika, ne računajući 45.000 novih službenika u 131 novoj državnoj agenciji". 

"Pajtić i DS, od 2000. godine, temeljno su deindustrijalizovali i opljačkali zemlje što se pogotovo vidi u Vojvodini i Novom Sadu, a sad zlurado trijumfuju što neko drugi mora da nalazi pare za budžet i penzije", ističu naprednjaci.

Oni su podsetili i na nedavnu izjavu lidera LSV Nenada Čanka koji je rekao da Pajtić više nema legitimitet da ostane na tom mestu i vodi Vladu Vojvodine. 

"Nenadu Čanku se mora verovati jer on najbolje zna kakav mu je koalicioni partner. Velika je istina da Pajtić odavno nema legitimitet. To se znalo i pre martovskih izbora na kojima su birači samo potvrdili staru istinu da legitimitet ne može imati vlada ogrezla u korupciji kao što je to slučaj sa Pajtićevom vladom u Vojvodini", zaključuje se u saopštenju SNS.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

SNS: Pajtić se svakodnevno skriva od odgovornosti

Izvor: Blic, 13.Nov.2014

Novosadski Gradski odbor Srpske napredne stranke saopštio je danas da se predsednik pokrajinske vlade Vojvodine Bojan Pajtić "skriva" od odgovornosti, dok se naprednjaci, kako poručuju, trude da nadoknade ono što su "štetočine iz Demokratske stranke razvukle i upropastile u 21. veku..."Dok ne položi...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.