Pajtić: Nova obmana SNS - kredit od UAE

Izvor: RTS, 06.Mar.2014, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pajtić: Nova obmana SNS - kredit od UAE

Bojan Pajtić rekao da je priča SNS o kreditu kao poklonu od Arapskih Emirata obmana, jer sve mora da se vrati, i to sa kamatom.

Zamenik predsednika Demokratske stranke (DS) Bojan Pajtić izjavio je večeras u Gornjem Milanovcu da je priča da je kredit od Ujedinjenih Arapskih Emirata zapravo poklon, nova obmana Srpske napredne stranke

Pajtić je na gradskom trgu okupljenim građanima rekao da se kredit nikada ne može izjednačiti sa poklonom, jer >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sve što je dobijeno mora da se vrati, i to s kamatom, a takva priča je "novo zamajavanje naroda koji više nije u stanju ni da prati šta se sve govori".

"Prethodni krediti su uzimani kako bi se vraćali dugovi, a za ovaj sadašnji je najgore što neće otići u proizvodnju i novo zapošljavanje, već će biti usmeren u potrošnju i od toga neće biti koristi", rekao je Pajtić.

Zamenik predsednika DS je ocenio da će predstojeće izbore odlučiti oko 30 odsto birača koji se još ne izjašnjavaju za koga će glasati.

"Demokratska stranka je jedina prava opozicija u Srbiji i zbog toga se očekuje da dobije ogromno poverenje", rekao je Pajtić.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pajtić: Nova obmana SNS sa kreditom od UAE

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Mar.2014

Zamenik predsednika Demokratske stranke (DS) Bojan Pajtić izjavio je večeras u Gornjem Milanovcu da je priča da je kredit od Ujedinjenih Arapskih Emirata zapravo poklon, nova obmana Srpske napredne stranke.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.