PUNO TOGA SMO PROŠLI I USPELI DA SAČUVAMO DRŽAVU Vučević poručio iz Vršca: Pobeda se dobija poverenjem (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2023, 23:19

"PUNO TOGA SMO PROŠLI I USPELI DA SAČUVAMO DRŽAVU" Vučević poručio iz Vršca: Pobeda se dobija poverenjem (FOTO)

Prvi čovek Srpske napredne stranke (SNS) posetio je danas Vršac.

Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević razgovarao je večeras sa građanima Vršca.

 - Pobede se ne podrazumevaju, pobeda se dobija poverenjem građana. Puno toga smo prošli, od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poplava, migrantske krize, rata u Ukrajini, rata u Izraelu… I uspeli smo da sačuvamo državu, da otvaramo nova radna mesta, gradimo puteve, škole, obdaništa, da podižemo plate i penzije. 17. decembra građani odlučuju da li žele da nam daju poverenje da nastavimo da gradimo i stvaramo ili će izabrati da sve to stane.

Kada postavite stvari kako treba, suštinski vidite da je izbor vrlo jednostavan. Postoji Srbija koja ne sme da stane i naspram nje, postoje sve ostale liste. Zato, 17. decembra zbog naše jedine otadžbine Srbije broj 1 Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane! 

A post shared by Милош Вучевић (@milosvucevic)

Živeo Vršac! Živeo naš vetroviti Banat! Živela naša dična Vojvodina! I živela naša najlepša Srbija! U pobede! - poručio je Vučević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.