PS: Ne menjamo strane i vrednosti za koje se zalažemo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jun.2020, 20:59

PS: Ne menjamo strane i vrednosti za koje se zalažemo

Pokret socijalista, kao iskreni prijatelj Srpske napredne stranke, ne menja strane i vrednosti za koje se zalaže, poručeno je večeras sa sednice Izvršnog odbora te partije kojoj je prisustvovao i njen lider Aleksandar Vulin.

"Kao partija borbene levice, kao lojalni i iskreni prijatelji Srpske napredne stranke i Aleksandra >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Vučića, nastavićemo da se odlučno i uporno borimo za Srbiju koja neće ponoviti pljačkašku privatizaciju, koja neće zatvoriti fabrike i isterati radnike na ulice", navodi se u saopštenju PS.

Iz PS poručuju da će kao klasno odgovorna i patriotska levica nastaviti borbu za vojno neutralnu Srbiju i Srbiju socijalne pravde.

"Samo politički stabilna Srbija, samo ekonomski i vojno snažna Srbija, može da bude garant očuvanja Republike Srpske i garant mira za sve Srbe", rečeno je iz sedišta Pokreta socijalista.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.