PS: Cenzus koalicija se utrkuje u lažima o izbornoj krađi

Izvor: RTS, 02.Feb.2016, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PS: Cenzus koalicija se utrkuje u lažima o izbornoj krađi

Pokret socijalista ocenio je da optužbe za izbornu krađu koje su izneli funkcioneri Demokratske stranke predstavljaju vrhunac licemerja, jer to čine oni "koji za 16 godina nisu uradili ništa časno".
Lideri "cenzus koalicije", svesni da će za tri meseca doživeti totalni krah na izborima i još svesniji da će za mnoge od njih to biti i kraj političke karijere, utrkuju se ko će više ljage i laži baciti >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na aktuelnu vlast, navodi se u saopštenju Pokreta socijalista.
PS ukazuje da Srpsku naprednu stranku za moguću krađu optužuju oni čija je vladavina obeležena pljačkaškom privatizacijom, pustošenjem srpske privrede, nenamenskim trošenjem budžetskih sredstava, kupovinom glasova zloupotrebom Robnih rezervi, glasanjem iz Bodruma i Soluna.
Iz te stranke kažu i da neće učestvovati u takvoj prljavoj kampanji i da jedva čekaju izborne rezultate koji će jednom za uvek staviti tačku na "kriminalnu politiku Bojana Pajtića i ostalih očajnika koji ga okružuju".
Predstavnici opozicije ranije su izrazili sumnju da će na predstojećim izborima doći do krađe glasova.
Lider Nove stranke Zoran Živković izjavio je da su pripreme za krađu predstojećih izbora "očigledne", dok je lider Pokreta za preokret Janko Veselinović rekao da je "krađa moguća".
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.