POZNATA SRPSKA DOKTORKA UZ VUČIĆA! Danica Grujičić potpisala listu podrške SNS (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2022, 22:24

POZNATA SRPSKA DOKTORKA UZ VUČIĆA! Danica Grujičić potpisala listu podrške SNS (FOTO)

Dr Danica Grujičić na Vračaru zajedno sa premijerkom potpisala je listu podrške predsedniku Srbije

Veliki broj građana pohrlio je da pruži podršku Srpsku naprednu stranku na predstojećim izborima. Nakon što je predsednik Republike Aleksandar Vučić raspisao parlamentarne izbore, a predsednik Skupštine Ivica Dačić lokalne, građani su požurili da pruže podršku naprednjacima. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Dr Danica Grujičić došla je na Vračar u sedište SNS-a kako bi pružila podršku predsedniku Vučiću na predstojećim izborima 3. aprila.

Među pristutnima su i glumica Iva Štrljić, Nataša Tašić Knežević, Lazar Ristovskog, Konstantin Kostjukov, Marko Keselj, Stojan Radenović i drugi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.