POLITIČKA STRANKA JE ŽIV ORGANIZAM Vučić o promenama u SNS, spomenuo nekoliko članova stranke iz samog vrha

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2023, 22:15

"POLITIČKA STRANKA JE ŽIV ORGANIZAM" Vučić o promenama u SNS, spomenuo nekoliko članova stranke iz samog vrha

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras gostuje u Hit Tvitu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u večerašnjem gostovanju u Hit Tvitu govorio i o promenama u članstvu u Srpskoj naprednoj stranci. Govoreći o odlasku Dragana Šormaza iz SNS, Vučić kaže da je Šormaz tražio da bude državni sekretar, a to nije dobio.

- Kad ste poslednji put videli Stanislavu Pak? Jesmo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << li svi znali da će Zorana Mihajlović da ode čim ne bude ministar? - upitao je Vučić. Tvrdi da mnogi ljudi nisu izašli na ulice zbog političara koji žele da profitiraju na tragedijama.

- Politička stranka je živ organizam. Iz naše stranke je otišlo nekoliko ljudi, a došlo još više. Uporedite te ljude sa Jankom Tipsarevićem, Dejanom Tomaševićem i Rašom Radovanovićem - ukazao je Vučić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.