POJAVIO SE SNIMAK VANDALIZMA U NOVOM SADU! Sin Jeremićevog funkcionera demolira prostorije SNS (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Sep.2021, 10:23

POJAVIO SE SNIMAK VANDALIZMA U NOVOM SADU! Sin Jeremićevog funkcionera demolira prostorije SNS (VIDEO)

Osumnjičeni Novaković Nikola je alkotestiran i tom prilikom je utvrđeno da ima preko 1.8 promila alkohola u krvi

Sin bivšeg gradonačelnika Novog Sada Borislava Novakovića uhapšen je nakon što je noćas razbijao izloge i prostorije Srpske napredne stranke po tom gradu.

On se oko ponoći kretao ulicom Bulevara Oslobođenja u Novom Sadu i razbijao izloge na prostorijama Srpske napredne stranke, a sada se pojavio i snimak na kom se vidi njegovo nasilničko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ponašanje. Na sve ovo je reagovao i aktuelni gradonačelnik Novog Sada koji je rekao da je sve ovo posledica bestidne kampanje koja se vodi protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučević: Sin Bore Novakovića demolirao prostorije SNS-a

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Sep.2021

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević optužio je sina opozicionog političara Borislava Novakovića da je razbio izlog prostorija Srpske napredne stranke (SNS) na Bulevaru oslobođenja u Novom Sadu i dodao da mu je ta informacija saopštena iz Policijske uprave u tom gradu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.