PODRŠKA DANILU, OPET I OPET Lav Pajkić: Ne mogu se pomiriti sa činjenicom da neko radi

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2021, 19:21

"PODRŠKA DANILU, OPET I OPET" Lav Pajkić: Ne mogu se pomiriti sa činjenicom da neko radi

Lav Pajkić dao je punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću

Narodni poslanik SNS-a, Lav Grirorije Pajkić, dao je punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i osudio svaki vid napada na njegovu porodicu.

- Živimo u iščekivanju da bar jedan dan u godini borci za "pravdu i demokratiju" izuzmu iz svojih pretnji, uvreda i laži predsednika Aleksandra Vučića i njegovu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << porodicu - rekao je Pajkić i dodao:

- Ponovo se u nedostatku argumenata i istine poseže za pretnje i ogavne laži usmerene prema Danilu Vučiću i opet je razlog isti: ne mogu se pomiriti sa činjenicom da neko radi i bori se za našu državu i našu decu. Njima je to nesvojstveno i neprihvatljivo.

Lav Pajkić je rekao da neka oni nastave sa svojom političkom propagandom, neka nastave sa uvredama, pretnjama i nasiljem…

- Mi ćemo nastaviti da se još jače borimo za naš narod i našu Srbiju. Podrška predsedniku Vučiću, podrška Danilu, podrška svima onima koji trpe za nas! - rekao je Lav Pajkić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.