Ovo je poslednje veče u kom se obraćam kao predsednik SNS, već sutra će to biti neko drugi

Izvor: B92, 26.Maj.2023, 20:30

"Ovo je poslednje veče u kom se obraćam kao predsednik SNS, već sutra će to biti neko drugi"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se večeras okupljenima na velikom skupu "Srbija nade" koji je počeo u 19 sati u Beogradu.

On je izjavio da više neće biti na čelu Srpske napredne stranke (SNS).

"Ovo je poslednje veče u kom se obraćam kao predsednik SNS, već sutra će to biti neko drugi. Ostaću >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << njen član, biću veran i odan član, ali ću od sutra biti predsednik svih građana Srbije, a ne predsednik političke partije. Divni ljudi od sutra će preuzeti rukovođenje našom partijom", rekao je Vučić.

On je istakao da od Vidovdana kreće u formiranje Pokreta za narod i državu.

"Da bismo imali bazu, oslonac, da sačuvamo našu zemlju u naredne dve, tri krizne godine koje su odlučujuće za Srbiju. Znam da to bez SNS-a ne može", istakao je Vučić.

Zahvalio se svima sa kojima je sarađivao jer niko od njih nije dozvolio mržnju.

"Skupljamo se zbog ljubavi, ljubavi prema otadžbini, jednoj jedinoj, jer drugu nemamo", rekao je.

On je na skupu rekao da je pred nama težak period, koliko od večeras, i sutra ujutru, govoreći o Kosovu i Metohiji.

"Hoću da znate da mi nemamo kud. Pritisli su nas sa svih strana, i nemamo kud sem da branimo svoju zemlju. Čuvaćemo mir, boriću se za svaki sekund mira, ali prvi napad na Srbe na severu KiM, Srbija neće sedeti skrštenih ruku. Hoćete da proterujete Srbe? Nećete ih proterati", poručio je predsednik Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: ovo je poslednje veče da vam se obraćam kao predsednik Srpske napredne stranke

Izvor: Danas, 26.Maj.2023

Aleksandar Vučić, predsednik Srpske napredne stranke i predsednik Srbije upravo je saopštio da daje ostavku na mesto predsednika SNS, ali i da ne ide nigde.

Nastavak na Danas...

Vučić uputio snažnu poruku sa skupa "Srbija nade": Ja sam vaš i uvek ću biti vaš FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 26.Maj.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se večeras na velikom skupu "Srbija nade" u Beogradu, ispred Narodne skupštine, gde se okupilo oko 200.000 građana..."Beskrajno vam hvala što ste u ovolikom broju došli na plato ispred Narodne skupštine, ali pre svega vam hvala što ste pokazali koliko...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.