Ovako biraju naprednjaci: Izborno slavlje u kafani

Izvor: Blic, 02.Jun.2015, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako biraju naprednjaci: Izborno slavlje u kafani

Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Aranđelovcu organizovao je unutarstranačke izbore u sali za svadbe lokalnog restorana, uz obilje hrane i pića.

Jedini kandidat za predsednika opštinskog odbora bio je Milosav Mikica Milojević, inače i narodni poslanik SNS u Skupštini Srbije, koji je jednoglasno izabran.

Izbori su održani u sali za svadbe jednog gradskog restorana, a kandidat >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << poslanik sedeo je za mladenačkim stolom, ukrašenim u belo, i uz bukete mladenačkog cveća. I - naravno uz balone.

Po završetku izbornog dela, delegatima su se pridružili i drugi gosti, pa su svi zajedno sedeli i slavili uz pečenje i alkohol.

Na fotografiji se vide delegati koji ubrzano glasaju, kako se ne bi ohladilo pečenje koje je samo čekalo da se unese.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.