Oštar odgovor SNS: Bezobrazluk je što Đilas govori o besplatnim udžbenicima

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2018, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oštar odgovor SNS: Bezobrazluk je što Đilas govori o besplatnim udžbenicima

Naprednjaci odmah reagovali na navode nekadašnjeg gradonačelnika

Beogradski odbor Srpske napredne stranke oglasio se saopštenjem povodom izjave Dragana Đilasa.

Pročitajte i:

Saopštenje prenosimo u celosti:

- Gradski odbor Beograd Srpske napredne stranke saopštava da je bezobrazluk što Dragan Đilas govori o besplatnim udžbenicima i vrtićima, budući >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da to nije omogućio dok je bio gradonačelnik. Najbolji dokaz da je briga Đilasa i njegove ekipe, za decu i mesta u vrtićima lažna, jeste taj što su roditelji u vreme Đilasa i njegovog pomoćnika Šapića mesto u vrtiću plaćali 9.700 dinara po detetu, a danas 5.600.

Takođe, u vreme lopovsko tajkunske koalicije bilo je svega 47.500 dece u vrtićima, a danas je taj broj 70.000. Đilasova briga se ogleda u 15.000 tužbi roditelja koji danas traže povraćaj novca jer je naplaćivao skuplje boravak u vrtićima nego što je smeo. Istine radi, za dug od 1,2 milijarde evra koji su nam ostavili upravo Đilas, Šapić i Mišković, mogli smo da izgradimo 250 vrtića, 250 škola.

Đilas, njegova produžena ruka Šapić, Velja Ilić, pištoljdžija Janković i Limunov Jeremić, koji su samo znali da otimaju od građana ponovo registruju razna udruženja, kako bi mogli da se dočepaju funkcije i fotelje, a sve sa ciljem da opustoše punu gradsku kasu. Umesto laži i manipulacije Đilasu bi bilo bolje da vrati otete pare od Beograđana.

Koliko Đilas poštuje i voli Beograd najbolje pokazuje činjenica da je svakog meseca od 2014. primao odborničku naknadu iz gradskog budžeta i da je na konto toga uzeo 370 hiljada dinara, što je skandalozno jer se nije pojavljivao na sednicama, a uredno je uzimao novac.

Beograđani će odlučiti da li žele povratak u prošlost, kad su Đilas i njegova produžena ruka Šapić, sa sve Miškovićem ostavili deficit od 20 odsto, opustošenu gradsku kasu, visoku stopu nezaposlenosti, ili će podržati listu "Aleksandar Vučić-Zato što volimo Beograd!", koju čine odgovorni ljudi koji vole Beograd i koji ga svakodnevno razvijaju i grade, ljude koji dovode investitore i otvaraju nova radna mesta – navedeno je u saopštenju SNS.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.