Oštar odgovor Mihailoviću: POKS prihvata poziv samo kada zovu iz stranih ambasada

Izvor: B92, 30.Maj.2023, 20:26

Oštar odgovor Mihailoviću: POKS prihvata poziv samo kada zovu iz stranih ambasada

Beograd -- Član Predsedništva Srpske napredne stranke Miloš Terzić regovao je na izjavu predsednika Pokreta obnove Kraljevine Srbije (POKS) Vojislava Mihailovića.

Nakon što je Mihailović objavio kako ne prihvata poziv predsednika Srbije Aleksandra Vučića na razgovore, kao i da ga krivi za sve, Terzić se oglasio na svom zvaničnom Tviter profilu:

"POKS prihvata poziv samo kada zovu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iz stranih ambasada, a nakon dobijenih instrukcija šetaju sa onima koji bi po ulici šutirali kosti vladike Nikolaja. Sve za malo vlasti i mnogo para. Znaju i stranci da ste upotrebljivi jedino za obojene revolucije pa preko vas ruše i Vučića i Srbiju", zaključio je Terzić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Terzić: Umislio Zdravko Ponoš da bez izbora dođe na vlast

Izvor: B92, 31.Maj.2023, 20:20

Član Predsedništva Srpske napredne stranke, Miloš Terzić, odgovorio je lideru Pokreta Srbija centar, Zdravku Ponošu...Očekuje Zdravko Ponoš podršku otuđenih centara moći, kako bi putem ulične revolucije na NATO tenku došao na vlast. Zna narod da je dezertirao iz rodnog Knina i ostavio svoje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.