Orlić: Ponoš je moljakao da dobije domovnicu Hrvatske

Izvor: B92, 06.Nov.2023, 19:00

Orlić: Ponoš je moljakao da dobije domovnicu Hrvatske

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Vladimir Orlić u svom saopštenju je istaka da je Zdravko Ponoš "moljakao da dobije domovnicu Hrvatske".

Saopštenje prenoisimo u celosti:

"Kad NATO redov Zdravko Ponoš, hrvatski domoljub po ličnom opredeljenju i konvertit po karakteru uzima u usta porodicu Aleksandra Vučića i daje sebi za pravo da komentariše njihovo srpsko državljanstvo, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << to dođe kao čist primer – najteže janjičarske hipokrizije. 'Srbin' Hamza priča Obiliću šta je srpstvo? Taman tako.

Jer nije Aleksandar Vučić, niti bilo ko njegov, moljakao da dobije hrvatsku domovnicu – to je uradio Zdravko Ponoš. Sad se poziva na 'đeda Stevana i Sremski front' dok pokušava da uvredi tuđe pretke, samo: da li je na đeda mislio i u trenutku kad je kao pravi dragovoljac tražio da dobije dokumenta sa šahovnicom? Teško. Da jeste, upoznao bi stid – na vreme. Ovako, ostaje tek primer: moralne bede i ljigavosti, koja je uspela da nadmaši čak i onu narodnu o 'veri za večeru', da je pretvori u 'službu za služenje', 'Knin za kunu' i 'srpstvo za letovanje'.

Ne, takav ne zaslužuje ni da mu se vrati istom merom, da ga nazovu 'mukicom' – jer čista je mučnina najgore vrste i čisto gađenje izaziva samo saznanje da takvi i danas nastavljaju 'tradiciju' Besarovića, Gruića i sličnih Hamza. Pa još i da će takvi danas, kao i njihovi idoli nekada, uvek prvi da se ustreme na one kojima nisu ni do članaka. U svakom smislu.

Šta o Aleksandru Vučiću misle Srbi iz Krajine, kao i sa bilo kog drugog srpskog prostora, ako im nije već bilo jasno dok su gledali snimke iz Kovilova i u besu škrgutali zubima: sve to mogu Ponoš i slične mu slugeranje da utvrde i lično – kada bi smeli da se među tim ljudima pojave, naravno. Sami znaju najbolje zašto tim časnim ljudima ne smeju na oči. A Srbija je svoju ocenu već dala na izborima, što konvertiti i bednici očigledno ne mogu da oproste ni Vučiću, ni Srbiji. Bez brige: ponoviće im zasluženu ocenu Srbija i srpski narod ponovo, na izborima, već ove godine. I biće to tek odgovor – za pamćenje".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"ZDRAVKO PONOŠ MOLJAKAO DA DOBIJE HRVATSKU DOMOVNICU!" Orlić još jednom razobličio svo licemerje opozicije

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Nov.2023

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne strankeVladimir Orlić razobličio licemerje Zdravka Ponoša...Vladimir Orlić, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke, podseća kako je Zdravko Ponoš "moljakao da dobije hrvatsku domovnicu, a daje sebi za pravo da komentariše srpsko državljanstvo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.