Orlić: Ne odrađuje se plata kod Đilasa tako što vrtiš jednu priču o genocidu, moraš bar dve

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2021, 13:03

Orlić: Ne odrađuje se plata kod Đilasa tako što vrtiš jednu priču o genocidu, moraš bar dve

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Vladimir Orlić oglasio se povodom navoda pojedinih medija o usvajanju "Rezolucije o Srebrenici'' u Crnoj Gori. 

- Kad se oglasi Đilasov "stručni tim" - to i može da bude samo nešto "stručno", dabome. A i "timski": da se ne deranžira Marinika ponovo na istu temu. Ne odrađuje se plata kod Đilasa u firmi tako što vrtiš samo jednu priču, o "genocidu"... >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Moraš bar dve... - komentarisao je na svom Tviteru Vladimir Orlić.

Кад се огласи Ђиласов "стручни тим" - то и може да буде само нешто "стручно", дабоме.

А и "тимски": да се не деранжира Мариника поново на исту тему.

Не одрађује се плата код Ђиласа у фирми тако што вртиш само једну причу, о "геноциду"... Мораш бар две... pic.twitter.com/2437k5m921

— Др Владимир Орлић (@Vladimir_Orlic) June 22, 2021

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.