Orlić: Jankovićevi pokušali da demonstracije presele u parlament

Izvor: RTS, 25.Apr.2017, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Orlić: Jankovićevi pokušali da demonstracije presele u parlament

Jasno je da iza takozvanih spontanih protesta neposredno stoje dosovski predsednički kandidat Saša Janković, ali i neki drugi kandidati, izjavio je zamenik šefa poslaničke grupe SNS Vladimir Orlić navodeći da su oni danas pokušali da se organizuju kako bi te demonstracije preselili i u Dom Narodne skupštine.
Isti ti ljudi su, dodaje Orlić, demonstrante, ma kakoliko ih malo bilo, na neprijatan >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i nepihvatljiv način dovodili pred ulazna vrata Doma Narodne skupštine da tamo čekaju poslanike i da im tamo prete, a sada pokušavaju da ih uvedu i u parlament. 
"Ako nekome od građana Srbije možda i nije bilo jasno ko stoji iza cele ove priče danas se to pokazalo crno na belo i to su uostalom objasnili predstavnici Saše Jankovića među poslanicima", rekao je Orlić reagujući na izjavu predsednika Nove stranke Zorana Živkovića.
Za te poslanike je rekao da rade isto što i Janković a to je, dodaje, vređaju, seju mržnju i upiru prstom. 
"Oni su neposredno od samog početka instruisali ove proteste, na njima su pokušavali da plasiraju svoja viđenja kako bi se opravdali za neuspeh koji su doživeli na predsedničkim izborima i kako bi na ulici osporili demokratski izraženu volju građana", rekao je Orlić na konferenciji za novinare. 
Sam Janković je, navodi, u Briselu gde će „sigurno još dodatno da bruka i optužuje Srbiju i njene institucije da bi uhvatio političku ćar". 
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Orlić: "Pokušali da demonstracije presele u parlament"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Apr.2017

Jasno je da iza takozvanih spontanih protesta neposredno stoje dosovski predsednički kandidat Saša Janković, ali i neki drugi kandidati, izjavio je danas zamenik šefa poslaničke grupe SNS Vladimir Orlić navodeći da su oni danas pokušali da se organizuju kako bi te demonstracije preselili i u...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.