Orlić: DS da ne brine o resursima

Izvor: RTS, 27.Jul.2018, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Orlić: DS da ne brine o resursima

Član Predsedništva SNS Vladimir Orlić poručio je članovima DS-a da bez potrebe brinu o strateškim resursima Srbije, jer su, kaže, tokom svoje vladavine uspeli da rasprodaju i opljačkaju sve što su dohvatili.
U saopštenju dostavljenom medijima, a kojim reaguje na zahtev kojim Demokratska stranka traži od vlade da građanima >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << predoči namere u vezi sa strateškim resursima Srbije, poput EPS, PKB, Komercijalne banke, umesto što to, kako su naveli u saopštenju, čine predstavnici međunarodnih institucija.
DS u svom saopštenju kaže da se prodaji tih resursa oštro protivi, a Orlić im poručuje da su građani najbolje osetili kako izgleda kada se DS brine o njima i državi.
"Stručnjaci iz DS pokazali su koliko se brinu i za državu i za narod kada su planski uništavali domaće banke, odobravali sami sebi kriminalne kredite i živeli kao mali begovi", rekao je Orlić, te dodao da su se "najbolje pokazali u vreme pljačkaških privatizacija, gde su se ugrađivali".
Danas, kako kaže, nasuprot tome, preduzeća rade, nalaze se strateški partneri i štite interesi zaposlenih.
Danas se, zaključuje Orlić, ekonomska, ali i svaka druga politika, vodi samostalno i u interesu države i svih građana Srbije.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.