Izvor: Istinomer.rs, 20.Nov.2023, 19:57

Operske pevačice, lekari, glumci, sportisti – ko sve voli listu Aleksandra Vučića?

Za desetak dana izlazimo sa novom podrškom ljudi, naučnika, sportista i mnogo imena koji se zalažu za normalnu i pristojnu Srbiju, izjavio je predsednik Aleksandar Vučić pre nekoliko dana, najavljujući da će to biti - impresivna lista. Borba za decu i majke, borba protiv nasilja, izgradnja Tiršove dva, unapređenje filmske industrije, sporta, igre, opere, mesto na čelu pozorišta, poboljšanje položaja Roma, razni su razlozi koji su nestranačke ličnosti već dovele na listu Srpske >> Pročitaj celu vest na sajtu Istinomer.rs << napredne stranke. Neki od njih su o tome govorili javno i zadovoljni onim što su postigli ostali su uz stranku, drugi su i dalje tu, ali primetni samo kad se objavi nova izborna lista, niti šta traže javno, niti očekuju, a neki su „igrali samo jedno leto” i nestali.
The post Operske pevačice, lekari, glumci, sportisti – ko sve voli listu Aleksandra Vučića? appeared first on Istinomer.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Istinomer.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Istinomer.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Istinomer.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.