Omladinci SNS-a delili jabuke Leskovčanima

Izvor: juGmedia, 20.Okt.2018, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Omladinci SNS-a delili jabuke Leskovčanima

Omladinci Srpske napredne stranke u Leskovcu su danas povodom Svetskog dana jabuka prolaznicima u centru grada delili ovo voće.

Ova akcija sprovedena je, kako je objašnejno, s ciljem da se ukaže na zdravstveni značaj tog voća.

“Svesni smo doprinosa koji pruža konzumiraqnje ovog voća jer jača imunološki sistem, štiti organizam od prehlade, virusa i bakterija, a samim tim je i dobar antioksidaan, pa smo u prilog tome i pokrenuli današnju akciju”, >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << ističe Tanja Hubač iz ove stranke.

Omladinci SNS-a su podsetili i na to da se veliki broj poljoprivrednika bavi proizvodnjom jabuka, pa se promovisanjem ovog zdravog voća i njegovih sorti obezbeđuje egzistencija velikog broja seoskih domaćinstava, odnosno, očuvanja leskovačkog i srpskog sela.

Današnji dan se obeležava i kao Međunarodni dan borbe protiv osteoporoze, bolesti koja prema, mišljenju stručnjaka, nastaje zbog ubrzanog gubitka koštanog tkiva.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.