Izvor: Danas, 21.Jul.2023, 17:20

Olenik: Roditelji žrtava iz „Ribnikara“ koje ja zastupam nisu protiv Anketnog odbora, SNS je taj koji opstruiše rad

"Roditelji žrtava iz osnovne škole "Vladislav Ribnikar" koje ja zastupam nemaju nikakve primedbe na rad Anketnog odbra. Zahtev da se ukine Anketni odbor je deo medijskog rata i manipulacije, pritiska na građane, ali i deo pravnog i verbalnog nasilja, jer se većina građana Srbije pokušava da dovede u zabludu", kaže za Danas član Anketnog odbora Aleksandar Olenik i advokat porodice žrtava majskog masakra. Dodaje da je SNS ta koja se uplašila Anketnog odbora.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Aleksić: Poštovaćemo stav roditelja, ali ostajemo bez odgovora da li sistem zaista nije zakazao

Izvor: Danas, 21.Jul.2023

Zahtev roditelja nastradale dece će se svakako poštovati, kaže za Danas Miroslav Aleksić, šef poslaničke grupe Narodne stranke , povodom odluke da se ukine Anketni odbor na zahtev roditelja, žrtava u školi Vladislav Ribnkar.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.