Okupljanje naprednjaka ispred RTS-a

Izvor: B92, 20.Apr.2011, 01:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Okupljanje naprednjaka ispred RTS-a

Beograd -- Simpatizeri naprednjaka za sredu najavljuju okupljanje ispred zgrade RTS-a u Beogradu.

U utorak su protestovali ispred Radiotelevizije Vojvodine u Novom Sadu, nezadovoljni njenim izveštavanjem i taj skup protekao je bez incidenata.

Skupovi podrške Nikoliću održani su u utorak i u drugim gradovima Srbije, a organizatori najavljuju okupljanja i za danas.

Član predsedništva SNS Igor Mirović rekao je da u medijima pod državnom kontrolom ne može >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da se čuje istina.

U znak solidarnosti sa Nikolićem, u Valjevu glađu štrajkuju trojica članova Nove Srbije, a jedan od njih je zbog lošeg zdravstvenog stanja prebačen u bolnicu.

Predsednik SNS u Zrenjaninu Goran Knežević pozvao je Nikolića da prekine štrajk i da sačuva snagu za nastavak političke borbe.

U znak podrške Nikoliću protesti su održani i Novom Sadu, Nišu, Pirotu, Kragujevcu, Šapcu, Kraljevu i Užicu.
Pogledaj vesti o: Štrajk

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KOŠTUNICA U POSETI NIKOLIĆU

Izvor: Kurir, 20.Apr.2011

BEOGRAD - Lekarski konzilijum koji leči predsednika Srpske napredne stranke (SNS) Tomislava Nikolića apelovao je danas na njega da prestane da odbija da uzima tečnost jer mu to ozbiljno ugrožava život, rekao je danas lekar Ljubomir Ilić...Lekar je novinarima u privatnom Kliničko-bolničkom centru...

Nastavak na Kurir...

Nekoliko stotina naprednjaka ispred RTS-a

Izvor: Beta, 20.Apr.2011

BEOGRAD, 20. aprila 2011. (Beta) - Nekoliko stotina pristalica Srpske napredne stranke (SNS) protestuje u sredu uveče ispred zgrade Radio-televizije Srbije u Beogradu, a Takovska ulica, u kojoj je taj mediji zatvorena je za saobraćaj...Naprednjaci su ranije saopštili da nisu zadovoljni izveštavanjem...

Nastavak na Beta...

Protest SNS ispred RTS

Izvor: Beta, 20.Apr.2011

BEOGRAD, 20. aprila 2011. (Beta) - Zamenik predsednika Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić rekao je u sredu uveče tokom protesta SNS ispred zgrade Radio-televizije Srbije u Beogradu, da se u Srbiji "vodi monstruozna i brutalna kampanja" protiv lidera naprednjaka Tomislava Nikolića...

Nastavak na Beta...

Nikolića posetili Koštunica i Konuzin

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Apr.2011, 01:06

BEOGRAD, NOVI SAD -..Štrajk žeđu ugrožava osnovne životne funkcije lidera naprednjaka Tomislava Nikolića, rekao je lekar Ljubomir Ilić. On je novinarima u novobeogradskom Kliničko-bolničkom centru izjavio da su lekari veoma zabrinuti, jer Nikolića ne ugrožava štrajk glađu, već štrajk žeđu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.