Izvor: Nezavisne Novine, 27.Jan.2017, 23:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Održan sastanak Vučića sa SPS i JS

BEOGRAD - U Beogradu je večeras održan sastanak premijera Srbije i lidera SNS Aleksandra Vučića sa rukovodstvom SPS i JS, javio je RTS.

Teme razgovora bile su zajednički plan tih stranaka i državna politika u narednom periodu, kao i predstojeći predsjednički izbori.

Lider SPS-a Ivica Dačić rekao je za Novosti da je u najboljem interesu Srbije nastavak saradnje SPS i JS sa naprednjacima bez koje nema realizacije ključnih ciljeva državne politike. >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine <<

To podrazumjeva i dogovor o predsedničkim izborima, o čemu će razgovori biti nastavljeni sljedeće nedelje, rekao je Dačić po završetku sastanka.

Dačić je rekao da je razgovor bio temeljan i otvoren.

"Istaknuto je da je saradnja između naših stranaka bila dobra i da su postignuti ogromni rezultati na poboljšanju međunarodnog položaja naše zemlje i ekonomskih reformi", ocijenio je lider SPS-a.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.