Odmah reagovao Vučević: Novi izlivi mržnje, sadizma i psihopatologije

Izvor: B92, 14.Feb.2024, 15:04

Odmah reagovao Vučević: Novi izlivi mržnje, sadizma i psihopatologije

Nakon šokantnih fotografija koje su stigle iz Hrvatske, reagovao predsednik SNS i ministar odbrane Srbije Miloš Vučević.

Komentarišući spaljivanje karikatura predsednika Srbije Aleksandra Vučića i predsednika Rusije Vladimira Putina u Hrvatskoj, Vučević je naveo da je reč o "novim izlivima mržnje, sadizma i psihopatologije u našem susedstvu".

"Znamo da Aleksandar Vučić smeta, jer Srbija sa njim na čelu jača iz dana u dan. Znamo da Aleksandar Vučić >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smeta, jer je Srbija danas razvijena i uređena država koja čuva uspomenu na Srbe Krajišnike čije su domove na isti ovakav način spaljivali oni koji danas spaljuju lutku sa likom srpskog predsednika. Znamo da Aleksandar Vučić smeta, jer želi mir, napredak i blagostanje regiona. Nećete nas uplašiti, nećete nas uvrediti, nećete nas odvratiti od borbe za još moćniju, lepšu i bolju Srbiju", istakao je Vučević, navodi se na sajtu Srpske napredne stranke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.