Odgovor Jovanova: Taj je krao šta je hteo, bulevar ceo i Novog Sada jedan deo

Izvor: B92, 12.Jul.2023, 11:27

Odgovor Jovanova: Taj je krao šta je hteo, bulevar ceo i Novog Sada jedan deo

Šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke, Milenko Jovanov, u svom skupštinskom obraćanju odgovorio je poslaniku Narodne stranke, Borislavu Novakoviću.

Jovanov se dohvatio prethodnih aktivnosti u kojima je, kako tvrdi, Novaković učestvovao.

"Jako je ovo bilo emotivno izlaganje borca protiv korupcije koji se protiv korupcije borio tako što je centralizovao korupciju, a na kraju je priznao šta je radio, i da je krao, i kao što je Duško Radović pisao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ono 'Taj je jeo šta je hteo, tramvaj ceo, i oblaka jedan deo', tako je i ovaj 'krao šta je hteo, bulevar ceo i Novog Sada jedan deo' - sve što je moglo da mu dođe pod ruku, ali nije odgovarao zato što je otišao kod sudije za prekršaje, priznao da je lopov, a dvoje nevinih ljudi strpao u zatvor i onda pilatovski prao ruke, kako je eto, njemu žao, ali mora neko da odgovara za njegov lopovluk, kad već neće on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.