Odbornici bitnija frizura od socijalnih slučajeva

Izvor: juGmedia, 07.Sep.2017, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbornici bitnija frizura od socijalnih slučajeva

Sednica Odbora za zdravstvo i socijalnu politiku Skupštine grada Leskovca prekinuta je danas jer je članica ovog odbora i odbornica napustila sastanak zbog privatnih obaveza, i time ugrozila kvorum.

Naime, ona je objasnila da mora da napusti sastanak na kome se odlučivalo o Predlogu odluke o izmenama i dopunama Odluke o osnivanju Centra za socijalni rad jer mora da snajki napravi frizuru za svadbu, što je zabeleženo >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << i u fono zapisu sednice, saznaje Jugmedia.

Pošto više nije bilo kvoruma i ostalo nas je četvoro, ja sam odmah zatražio prekid sednice, a razlog njenog odlaska trenutno ne želim da komentarišem sada, već ću to uraditi na sednici Skupštine grada“, kazao je za Jugmediu jedini predstavnik opozicije u Odboru za zdravstvo i socijalnu politiku Nenad Zdravković iz SDS-a, uz napomenu da se radi o odbornici vladajuće SNS.

Predsednica ovog odbora Slađana Mladenović potvrdila je da je na sastanku „došlo do verbalnog incidenta“, da nije bilo kvoruma i da je novu sednicu zakazala za sutra u  13 časova.

Dragan Marinković
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.