Odbornici SNS u gradskoj skupštini donirali pelene predškolskoj ustanovi 11. april

Izvor: Blic, 06.Nov.2014, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbornici SNS u gradskoj skupštini donirali pelene predškolskoj ustanovi "11. april"

Ivan Cvetanović i Milica Bahunek, odbornici SNS u Skupštini grada Beograda, uputili su danas ličnu donaciju predškolskoj ustanovi "11. aprila" sa Novog Beograda.

Odbornici su, kako za "Blic" potvrđuju u pomenutoj predškolskoj ustanovi, uputili donaciju u paketima jednokratnih "Pampers" pelena.

- Ovo je prvi put da od odbornika dobijamo donaciju na ovakav način. Jako smo zahvalni, smatramo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da je ovo lep gest - kaže Jelena Dubljević, v.d. direktora "11. aprila".

Aleksandar Jovičić, poslanik u Narodnoj skupštini, ponovio je da je u pitanju lični čin dvoje poslanika, ali je ujedno najavio da će se ovakve akcije članova SNS nastaviti.

- Ovakve donacije nam nisu strane. Iznos donacije nije bitan, bitan je cilj, a to je - težnja da promenimo svest svih onih koji mogu da pomognu - rekao je Jovičić.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.