Donacija Predškolskoj ustanovi 11. april

Izvor: Studio B, 06.Nov.2014, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Donacija Predškolskoj ustanovi 11. april

Aktivisti Gradskog odbora Srpske napredne stranke posetili su PU 11. april na Novom Beogradu i donirali pelene za decu. Donaciju je uručila član Veća Beograda Tanja Popović.

Predškolska ustanova 11. april je jedna od najstarijih i najvećih takvih institucija u gradu i obuhvata 37 objekata na teritorije opštine Novi Beograd. Prve jaslice osnovane su 1951. godine, a obdanište godinu dana kasnije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << />
Jaslice pohađaju deca uzrasta od tri godine, a vrtiće deca predškolskog uzrasta od treće godine, do godine pred polazak u školu, kada deca polaze u obavezni pripremni predškolski program. U PU 11. april u ovom trenutku upisano je oko 8.000 dece.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Odbornici SNS u gradskoj skupštini donirali pelene predškolskoj ustanovi "11. april"

Izvor: Blic, 06.Nov.2014

Ivan Cvetanović i Milica Bahunek, odbornici SNS u Skupštini grada Beograda, uputili su danas ličnu donaciju predškolskoj ustanovi "11. aprila" sa Novog Beograda...Odbornici su, kako za "Blic" potvrđuju u pomenutoj predškolskoj ustanovi, uputili donaciju u paketima jednokratnih "Pampers" pelena...-...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.