Obradović: SNS već u nedelju o izbornoj platformi

Izvor: Mondo, 28.Avg.2019, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obradović: SNS već u nedelju o izbornoj platformi

Srpska napredna stranka izbore 2020. smatra veoma važnim, rekla je potpredsednica naprednjaka Marija Obradović i najavila da će 1. septembra biti održana sednica Predsedništva.

Rekla je i da će potom, istog dana biti i sednica proširenog sastava Glavnog odbora stranke, na kojoj će biti pripremljena izborna platforma.

To pokazuje koliko ćemo se ozbiljno baviti izborima, kazala je Obradović na pres konferenciji.

“Obe sednice imaće istovretan >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << dnevni red, pripremićemo najvažniji stranački dokument, izborni program, platformu sa kojom ćemo izaći pred građane”, rekla je Obradović.

Navela je da su od 2009. kada je SNS preuzela odgovornost postignuti značajni rezultati u infrastrukturi i ekonomskim refomama.

"Rezultati i efekti našeg rada su ono sa čime ćemo izaći pred građane, ali ima i drugih predloga kako treba da izgleda uspešna i napredna Srbija", rekla je Obradović.

Aleksandar Vučić zbog izbora najavio "ČISTKU" SNS

Navela je da će predsednik SNS Aleksandar Vučić članovima Predsedništva izneti svoje predloge kuda će se kretati kampanja naprednjaka i način na koji će biti organizovana.

U predizbornu kampanju, kaže, naprednjaci će ući sa mnogo većom disciplinom i većom posvećenošću radu, a u nedelju će biti analiziran i dosadasnji rad ljudi koji su vršili vlast na različitim nivoima vlasti.

Dodala je da već postoje obrisi po kojima će SNS raditi tokom kampanje, za koju se, naglašava, u SNS-u pripremaju dugo.

“Ovo je predizborni period koji je od ključnog značaja za nas”, poručila je potpredsednica SNS.

Navela je da je za ozbiljne stranke već prvi dan nakon izbora istovremeno i prvi dan kampanje za naredne.

“Tako smo i mi radili”, rekla je Obradović.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.